VÄLKOMMEN TILL FLEXVIEW

OM OSS

VÅR VISION

VÅRA PRODUKTER

VÅRT TEAM

FÖRETAGSUPPPGIFTER


OM OSS

Flexview är ett ledande varumärke inom smart belysning som erbjuder ett komplett belysningssystem för trådlös styrning av personlig belysning - enkelt och praktiskt för både konsumenter och proffs. Våra produkter är utvecklade med fokus på innovativ teknik, dynamisk funktionalitet och strålande design som passar in i den moderna världen. Optimal livskvalitet är vår vision och inget mindre än perfektion är vårt mål.VÅR VISION

De flesta människor ser belysning som ett behov för att lysa upp och hitta sig fram - vi har en annan vision. Vi ser belysning som en faktor av livet självt som både kan förenkla och förbättra vår vardag. Därför har vi utvecklat ett smart belysningssystem för mer än bara att uppfylla ett behov - det är en del av vår livskvalitet.


Ljuset avgör vår vardag
Ljus är mycket mer än det vi tänker på och upplever varje dag i våra hem, det kan faktiskt göra en väsentlig skillnad. Beroende på faktorer som ljusintensiteten, färgspektrum och infallsvinkel uppfattar vi ljus annorlunda, vilket även påverkar oss visuellt, biologiskt och emotionellt - liknande luftkvalitet eller bullernivå.


Ljus för varje situation
Vi skulle vilja presentera ett konkret exempel på hur viktig rätt belysning egentligen är i olika förhållanden. När du arbetar behöver du ett klart ljus med tydligt fokus för ökad koncentration och prestation. Däremot när du tar en paus bör ljuset vara varmare och mer avslappnande för effektiv återhämtning. Mot kvällen är ett nedtonat ljus rätt för att låta sinnet komma till vila eller kanske för att sätta lite romantik i luften med passionens färger.


Ta kontroll över din belysning
Vi har insett vikten av rätt belysning och hur mycket mer det betyder än bara skillnaden mellan ljus och mörker. Ett belysningssystem måste möta de verkliga behov hos de människor som använder det, dessa kan vara mycket olika. Därför är vårt belysningssystem utformat så att det är du som kontrollerar ljuset, inte tvärtom. Det vi kallar vår vision är för vissa redan en realitet. Varför i onödan avstå från en optimal livskvalitet? Det är så lätt med rätt belysning, följ bara vår vision!VÅRA PRODUKTER

Om vi blir tillfrågade vad som utgör våra produkter, behöver vi inte tänka oss för två gånger. Flexview erbjuder innovativa belysningsprodukter som uppfyller de behov och krav hos våra kunder - och går även ett steg längre. Våra produkter kombinera innovativ teknik, dynamisk funktionalitet, lysande design och framför allt de högsta kraven på kvalitet och säkerhet. Gemensamt medför dessa faktorer därför ett högt värde för ett bra pris/prestanda-förhållande för alla våra produkter. Håll ögonen öppna för vårt omfattande produktsortiment!


LED-teknik - nya standard
Alla våra produkter är baserade på LED-teknik och det är inte tillfällighet. Denna revolutionära och innovativa ljusteknik är idag ett energieffektiv, miljömedvetet och ekonomiskt alternativ för konventionella ljuskällor. Det effektiva ljusutbytet som medför lång livslängd på tiotusentals timmar tillåter dig att realisera betydande energibesparingar med upp till hela 80% jämfört med konventionella ljuskällor. LED är den nya standarden i världen av belysning och som idag används inom flera områden och applikationer på grund av dess dynamiska funktionalitet och pålitlighet.


Säkerhet och kvalitet - 3 års garanti
Alla våra produkter är utvecklade efter standardiserade riktlinjer och krav för CE-märkning och RoHS-direktiv samt efter rådande Europeiska säkerhets- och installationskrav. För att ytterligare säkerhetsställa kvalitet genomgår alla våra produkter även ett uthållighetstest under 24 timmar innan försäljning. Vi har höga och långsiktiga förväntningar på alla våra produkter – och vi ger inte bara vårt ord, utan också en extra lång garanti på tre år för att du som kund ska känna dig trygg med din belysning. Läs mer om CE-märkning och RoHS-direktiv hos Kemikalieinspektionen.


Smart innovation - dynamiska produkter
Innovativa och smarta produkter i samband med optimal energieffektivitet utan att ge avkall på kvalitet eller miljön är för oss en självklarhet för nöjda kunder och en hållbar framtid – men för oss slutar det inte där. Vi satte som mål att sticka ut från mängden och erbjuda produkter med en tvist och med vågade idéer som inspirerar våra kunder och höjer livsupplevelsen. Därför skapade vi vårt eget produktsortiment där du får ut mer av din belysning - belysning du kan vara stolt över!VÅRT TEAM

Vi är ambitiösa, vi är erfarna, vi är innovativa. Teknik är vår passion och belysning är vårt expertisområde. Därför bestämde vi oss för att revolutionera belysningsmarknaden, snarare än bara kopiera produkter. Detta är vår filosofi och att leda framtiden tillsammans är vårt mål.


Ljuspionjärer
Vi ser belysning som ett sätt att uppnå rätt ljussättning, atmosfär och miljö för alla tillfällen. Belysning skapar stämningar, genererar känslor och kan förvandla oansenliga rum till harmoni eller konstverk. Kontinuerligt sökande efter perfektion sitter i benmärgen för vår företagskultur. Ett sådant modernt och framtidsinriktat företag kräver smarta sinnen med nytänkande. Därför vi har skapat ett ambitiöst team för att dynamiskt fullfölja vårt mål av innovativa och smarta produkter.


Ett team - ett uppdrag
Perfektion hänvisar inte till bara till våra produkter utan även till vårt team. Varje fungerande verksamhet består av ett team där varje enskild individ utgör en viktig roll. Utan ett bra team, är den bästa idén värdelös. Vårt team ger allt för att göra vår vision till verklighet - från tillverkning och logistik till försäljning och kundtjänst. Strukturerat arbete och kvalitetsmedvetenhet är lika viktigt, eftersom endast kombinationen av lyckat entreprenörskap och kreativa färdigheter är det som skapar en ljus framtid för vårt företag och våra kunder.


Framtidens ljus - fantastisk support
Vi erbjuder belysningslösningar för enkla och extravaganta situationer, för det lilla utrymmet eller den stora arkitekturen. Våra produkter skapar framtidens ljus med en stor dos av vitalitet för att möta våra kunders behov - dina behov. Hos oss är varje kund lika viktig och detta återspeglas i den kundtjänst vi erbjuder. Vi arbetar hårt för att göra alla våra kunder nöjda genom att erbjuda säkra betalningsalternativ, snabba leveranser och kundvänligt stöd - en självklarhet för oss och en trygghet för dig. Detta vill vi även förmedla till våra kunder och erbjuder dig därför att ta del av vår vision och filosofi - välkommen till Flexview!FÖRETAGSUPPGIFTER

Flexview är ett registrerat varumärke som ägs och marknadsförs av ATINT AB.


Organisationsnummer: 559086-0366
F-skattsedel: E559086036601
Postadress: Bergsjösvängen 6, 415 21 Göteborg Sverige
Kundtjänst: 031-313 03 93
E-post: info@atint.se